Nestor i Mihajlo odlični u Vratni! 🏆

Nestor Ivanović i Mihajlo Miljković postogli su odlične uspehe u Slovačkoj u Vratni na samom početku sezone!

Ivanovićevo izvanredno postignuće, osvajanje drugog mesta u veleslalomu, ne predstavljaja samo lični trijumf već i jedan od najboljih rezultata koje su srpski takmičari ikada ostvarili na ovoj međunarodnoj trci. Iako mu je zlatna medalja u kategoriji U16 izmakla za samo -0.15 stotinki, Nestorova izuzetna forma ne samo da nagoveštava uspehe u ovoj sezoni već i njegovu spremnost za nadolazeće pobede! 

U kategoriji mlađih pionira, Mihajlo Miljković je pokazao izuzetno umeće osvajanjem 6. mesta sa zaostatkom od samo -1.41 stotinku za pobednikom, što je odličan razultat za Mihajla koji je ulazno godište u ovoj kategoriji! Ovaj impresivan rezultat takodje obećava sjajnu sezonu za Miljkovića!

Dok aplaudiramo ovim izuzetnim postignućima, upućujemo iskrene čestitke kako Nestoru Ivanoviću tako i Mihajlu Miljkoviću. Neka ostatak sezone donese još veće uspehe i pobede za ove talentovana mlade sportiste. Srpska skijaška zajednica nestrpljivo iščekuje nastavak rasta i trijumfa ovih mladih zvezda na međunarodnoj sceni.

Bravo, momci, i srećno u nadolazećim takmičenjima!