Državno Prvenstvo u Snowboard-u na Kopaoniku! 🏂🏆

Na nedavnom Otvorenom Državnom Prvenstvu u Snowboardu na Kopaoniku, od 29.02. – 03.03. preko 80 takmičara iz 7 zemalja okupilo se na našim belim padinama, kako bi se nadmetali i delili svoju strast prema ekstremnim sportovima. Ovo nadmetanje nije bilo samo testiranje veštine, već i prilika za međunarodnu kulturnu razmenu kroz sport.

Stazama i snowpark-om Kopaonika takmičari su pokazaval svoje veštine u različitim disciplinama – Big Air, Slope Style, Slalom i Veleslalom. Prva dva dana obeležilo je takmičenje u Big Air-u i Slope Style-u – SES KUP kao kup malih nacija u razvoju, predstavljajući globalnu incijativu medjusobne saradnje i podrške među zemljama. Kroz izazove takmičenja, zajednički su delili radosti i napore, ostavljajući neizbrisiv utisak među prisutnima.

2. i 3. mart obeležile su alpske discipline (SL i GS) kao i prvi memorijalni kup – Dane Gegoj, koji nas je napustio na samom početku ove sezone.. Pročitaj više

Dok se zavesa spušta na ovogodišnje Prvenstvo, svi su svesni da je ovo samo početak. Ova manifestacija predstavlja podsticaj za dalji razvoj snowboardinga u regionu i zemlji. Kopaonik je bio ne samo arena za sportska dostignuća, već i simbol međunarodne solidarnosti i strasti prema avanturi.

Sledeća sezona već obećava nove izazove i avanture na snegu. Prvenstvo na Kopaoniku je samo jedno poglavlje u ovoj priči, a svet snowboardinga s nestrpljenjem očekuje šta će doneti budućnost.

Kopaonik, hvala ti na još jednom nezaboravnom iskustvu!

Hvala Skijalištima Srbije kao i tehničkom organizatoru ABC Crew što su učinili da ovaj dogadjaj prodje odlično!