Tim Srbije na Juniorskom Svetskom prvenstvu u alpskom skijanju! 🏆🇷🇸

Dok snegom pokriveni vrhovi francuskih Alpa postaju domaćin Svetskog juniorskog prvenstva u alpskom skijanju od 28. januara do 3. februara 2024. godine, Srbija s ponosom predstavlja grupu talentovanih mladih skijaša spremnih da urežu svoja imena u istoriju alpskog skijanja. 6 srpskih takmičara koji će učestvovati na trkama u tehničkim disciplinama:

1. Aleksa Tomović
2. Filip Banić
3. Lazar Perišić
4. Vanja Mitrić
5. Anastasija Drobnjak
6. Petra Lazović

Svetsko juniorsko prvenstvo u alpskom skijanju u Francuskoj 2024. obećava da će biti pozornica za mlade talente da zablistaju, a srpski kontingent je spreman da ostavi svoj pečat. Sa Aleksom, Filipom, Lazarom, Vanjom, Anastasijom i Petrom na čelu, srpski ljubitelji skijanja mogu se radovati gledanju veštine njihovih domaćih sportista na globalnoj sceni. Dok ovi mladi skijaši prolaze kroz zahtevne staze, nose sa sobom nade i aspiracije nacije u alpskom skijanju!

Pratite društvene mreže Skijaskiog Saveza u predstojećim danima i dajte podršku našim skijašima! Na društvenim mrežama biće objavljeni i linkovi za gledanje svih trka Juniorskog prvenstva, a naši skijaši će nastupiti u SL i GS-u 2. i 3. februara!
Źelimo im sreću i brze skije! 🇷🇸